Artık Kimsenin Yüzüne Bakamayacaklar - Sporda Yaşanmış En Rezil Anlar Kameralara Yakalandı


Selam bu gün sizlere dünya spor tarihinde yaşanmış kameralara yansımış en komik ve en şaşırtıcı anlardan bahsedeceğiz Eğer Hazırsanız vakit kaybetmeden videomuza geçelim , bu videomuza Yıldız futbolcu Ronaldo ile başlıyoruz , bu gelin Portekizli yıldızın yeşil Sağdaki izlemesi müthiş keyifli performansını yakından izleyelim peki sizce de Ronaldo dünyanın en iyi futbolcularından. biri değil mi mi İspanya Kral Kupası finalinde Barcelona yı 1-0 yenerek 18 sene aradan sonra kupayı kazanan. Real Madrid`in , kutlamalarına talihsiz bir olaydan vurmuş Sergio ramos`un düşürdü kupanın üzerinden otobüs.

Geçmiş pişmiş Manchester City`li futbolcu larda kupa töreninde benzer bir an yaşamışlar şampiyonluk sevincini abartınca platforma çarpmışlar Ve kupayı işte böyle düşürmüşler videomuzda bir fotoğraflara veriyoruz, sahaya, inen taraftar kadın hakemin . şortunu indirmiş o anlarda başka bir taraf En azından, çekilmiş buz pateni yarışmasında piste havalı giriş yapan sporcular Biraz sonra şanssız.

Bir an yaşayacaklar kadın sporcunun saçı partnerinin ceketine takılmış ve gösterileri mahvolmuş rotamızı beyzbola çeviriyoruz, ünlü beyzbolcu cennetin yıldır topu yakalamak için hamle yapınca, rakibinin poposuna Serçe çarpmış önce başarılı bir kurtarış yapan. kaleci daha sonra her şeyi eline, yüzüne bulaştırmış çok bu oyuna sokmak isterken top rakibe çarpıp ağlarla buluşmuş bu basketbolculara yakın olmanız . gerektiğini kanıtlayan bir görüntü, Desire basketbolcu sayı attıktan sonra sevilmek istemiş Ancak, bu sevinç hemen yanındaki akimin canını çok, yakmış böyle de gol kaçırılmaz zoru Başaran futbolcu boş kaleye gol, atamayınca herkesi çileden çıkarmış , madalya kürsüsünde çiçeğinde arı , olduğunu. farkeden jimnastikçi korkudan .

Ne yapacağını şaşırmış federer`i rezil eden çocukça sıra Racer federally veriboard mikrobun yaptığı gösteri maçına, bir çocuğun inanılmaz vuruşu damga vurmuş, Dimitrov seyircilerin arasından bir çocuk orta davet etmiş , federale kısa bir ralli yaşayan çocuk , yaptığı mükemmele yakın, aşırtma vuruşu ile hem federer`i hem de seyircileri şaşırtmış O zaman sen ise sahaya giren böceği kendince, bir çözüm getiren top toplayıcı da sıra böceğin ezilmesini hiç beklemeyen tenisçi Nasıl tepki vereceğini bilememiş beyzbol. maçında yaşanan başka şanssız anda sına beyzbolcu yaptığı hata sonrası çok üzülmüş Bir oyun salonunun kameralarına milyonda, bir Yaşanacak bir an takılmış beyaz topu deliğe sokmaya çalışan adamın işi çok zor Çünkü tam deliğin. önünde siyah top duruyor ama nasıl oluyorsa.

Beyaz top siyahı hareket ettirmeden deliğe girmiş işte herkesi şoke eden o anlar o keske macron`a çıkan kadın erkek arkadaşıyla öpüşmek istiyor ancak sevgilisi pek istekli değil bilgenç kadınsa öpüşmeyi kafasına koymuş Bu yüzden de yanındaki adam da öpüşmüş Paralimpik Oyunları`nda kazanan sporcu altın madalyayı takan kişi tokalaşmak.

için hamle yapmış kısa süre içinde ise yaptığı büyük kafa anlamış bisiklet yaşındayız Başlangıç noktasında bisikletçilerin hepsi kendilerini, yerde bulmuş işte herkesi şaşırtan o anlar sıradaki görüntüler. s futbol maçlarını ait bolcu larla Hakemler arasında yaşanmış ilginç kırmızı kart verme anları kameralara işte böyle geçmiş bu sıradaki görüntüde ise şanssız bir bowling sporcusu var parmaklarını iyice yapışan topu göndermeye çalışırken sporcu da onunla birlikte fırlamış sonrasında utandı her halinden belli olan sporcu Bu utanç verici görüntüsüyle spor tarihine geçmiş şimdi izleyeceğiniz görüntüler de ise basit hataları sonucunda oldukça komik goller yiyen.

Kalecileri izleyeceksiniz Biz Muhtemelen bu komik şekilde yenilen goller Uzunca bir süre hem taraftarlar hem de yorumcular tarafından konuşulmuştur, bro Okey maçlarını ait bu görüntülerde ise top kendi kendine değil de Rakip takım oyuncusunun üzerine takılarak. kaleye girmiş bu peki sizce bu şekilde kaleye giden top sayı kabul edilmeli mi yoksa edilmemeli mi .

mi Alman teknik direktör Livin maç sırasında yaptığı bu ilginç hareketler s başarılı teknik adamı rezil etmiş izleyenler ise midesini bulandırır mıştır bu sıradaki görüntülerde dünyanın en şanssız futbolcusu yer alıyor kaleci ve rakip oyunculardan kurtulan futbolcu topu boş kaleye atmak yerine havaları atmış ve başta kendi olmak üzere.

Herkesi çileden çıkarmış rövaşata atılan bu gol Sizce de çok başarılı değil mi Ama bu yetenekli futbolcu golünü, kendi kalesine atmış topu, uzaklaştırmak için mi yoksa bir, anlık dikkatsizlik mi . bilinmez Ancak bu futbolcu Gerçekten. çok başarılı bir golü o sırada yaşlar dünyanın en kilolu ve yavaş koşan sporcusu geliyor , sporcunun ofila ve hızla nasıl turnuva seçildi ise büyük bir merak konusu , karla kaplı, Kaldırımda kayan bu genci, direkt durdurmuş Demir. korkulukların üzerinden kayan genç havalandı anda dereye takılmış ve asılı kalmış yurt dışında bir maçı canlı sunan spikerin başından aşağıya massoud devasa bir kutu, Patlamış mısır dökmüştüm bu anlarsa izleyenleri epey güldürmüş aradım söyledim sabahlar Öpüyorum razı olsun Allah`a emanet ol arkadaşım Allah razı ol Allah razı olsun Ömer, abi On Numara

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

The Advanced Information To World

Technique For Maximizing Chat